Τηλεόραση
VOULI

To πρόγραμμα για τις 20/10/2019

09:00 Η Συναυλία της Κυριακής Μουσική
Μουσικές περιηγήσεις και φωταγωγήσεις στο κλασικό και σύγχρονο μουσικό ρεπερτόριο με σημαντικές ορχήστρες και σπουδαίους ερμηνευτές.
10:30 Βουλή επί 7 (Ε) Ενημέρωση
Ό,τι συνέβη στη Βουλή των Ελλήνων την εβδομάδα που πέρασε.
12:00 Από Τόπο Σε Τόπο Ντοκιμαντέρ
Σειρά εκπομπών που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά μας, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2017.
14:00 Αυτή Είναι η Όπερα Μουσική
Επεισόδιο: 30. Η όπερα είναι ζωή για όλους. Μια σειρά μουσικού εκπαιδευτικού ενημερωτικού χαρακτήρα που προβάλλει με σύγχρονο εκλαϊκευμένο τρόπο την εξέλιξη της όπερας προσφέροντας έτσι στον θεατή μια νέα δυνατότητα ανασύνθεσης των ιστορικών γεγονότων και των αισθητικών αναζητήσεων κάθε διαφορετικής εποχής της.
15:00 Βουλής Βήμα - Τι λέει ο Νόμος (Ε) Ενημέρωση
Ενημερωτική εκπομπή με την Αλεξία Κουλούρη. Με σημείο αφετηρίας τους θεσμούς της Πολιτείας και τον Κοινοβουλευτισμό, δίνεται βήμα σε εκπροσώπους της πολιτικής και της κοινωνίας και αναζητούνται απαντήσεις και λύσεις σε μείζονα ζητήματα.
16:30 Τα Μικρά Μυστικά των Μεγάλων Ζωγράφων Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Οι Δεσποινίδες των Τιμών (1656) του Ντιέγο Βελάσκεθ. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της τέχνης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα έργα ζωντανεύουν και ξεφεύγουν από τα όρια της κορνίζας, για να μας πουν για την εποχή και την ιστορία.
17:00 Αζούρ και Ασμάρ (Azur et Asmar) Ταινίες
Ξένη ταινία. Κιν. σχεδίων παραγωγής 2006. Συμπαραγωγή Γαλλίας, Βελγίου, Ισπανίας και Ιταλίας. Ο Αζούρ, γιος ενός Γάλλου ευγενή, μεγαλώνει μαζί με τον Ασμάρ, τον γιο της Αφρικανής γκουβερνάντας του. Ενώ οι ζωές τους χωρίζουν βίαια, ο Αζούρ φτάνει μέχρι την Αφρική αναζητώντας τον παιδικό του φίλο, αλλά και τη μυθική νεράιδα των ονείρων του.
18:30 Φοιτητιβίσματα Ενημέρωση
Εκπομπή.
19:00 Συνάντηση Ψυχαγωγία
Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
20:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
20:30 Θεατροσκόπιο (Ε) Ψυχαγωγία
Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
21:00 Ξαναπαντρεύομαι τη Γυναίκα μου (His Girl Friday) Ταινίες
Ξένη ταινία. Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 1940. Ένας εκδότης εφημερίδας, χρησιμοποιεί κάθε μέσο, προκειμένου να εμποδίσει την καλύτερη δημοσιογράφο του και πρώην γυναίκα του να ξαναπαντρευτεί και να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία.
22:30 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Λύσανδρος Φαληρέας. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
23:00 Η Όπερα της Κυριακής Ψυχαγωγία
Επιλεγμένες μεγάλες παραγωγές του Λυρικού Θεάτρου από σημαντικούς οίκους όπερας. Εισαγωγή-παρουσίαση: Κωνσταντίνος Κακαβελάκης.
01:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
05:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
Κινηματογράφος
Τηλεόραση
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας